Rólunk

nagy tibor hatasos

A NATASKO Professzionál Higiénia Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaságot a jelenleg is ügyvezető-, tulajdonos Nagy Tibor 1993-ban hozta létre. Elsősorban ipari takarítási feladatok ellátása, másodsorban ipari tisztítószerek, takarítógépek, takarítóeszközök forgalmazása volt a profilunk. Évek során felfigyeltünk a takarítás hiányosságaira, megtaláltuk a megfelelő megoldásokat, majd hozzáfogtunk a fejlesztésekhez. Korszerű higiéniai megoldásokat és technológiákat dolgoztunk ki, módszerünk hatékony, gazdaságos, környezetbarát, valamint a dolgozókat is segítik a mindennapi feladatok elvégzésében.

Az elmúlt évtizedeknek köszönhetően számos referenciával rendelkezünk és komoly szakmai tudásra tettünk szert. Kereskedelmi partnereink és felhasználóink száma évről évre növekszik.

Jelenleg a HATÁSOS ® tisztítószerek forgalmazása és az impregnált tisztítási technológia értékesítése a fő tevékenységünk.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a HATÁSOS ® és EFFECTIVE ® védjegyeket 226 527/ 226 528 számokon lajstromozta. A HATÁSOS ® termékcsalád gyártása és kizárólagos forgalmazása Nagy Tibor tulajdona.

 

Natasko Professional Higiene Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaságot

Kérdése van, árajánlatot kérne? Keressen minket bizalommal!   Kapcsolatfelvétel